Lag smykker selv -Kolleksjonen

Nå har jeg laget en del smykker, aller mest øredobber. Så tenkte jeg skulle vise litt av hva jeg har laget det siste året og hva slags materialer jeg har brukt.

Du kan også se noen av mine halskjeder og naturkrone her>>>

Jeg måtte teste ut det å lage "Shiva"-armbånd, de er veldig moderne for tiden og da jeg fant en eske på Panduro skulle det testes ut. Til dette bruker du tre tråder, en som går mellom perlene og to på sidene. Så knyter man litt får neste perle tres på. Jeg byttet ut noen av perlene med rosenkvarts, siden jeg syntes det var penere. Det er en utrolig enkelt å logisk teknikk, og kan du noen fine hekle/knyte teknikker er det jo bare å bruke dem. Min ble seende slik ut:LES OGSÅ: LAG SMYKKER SELV -INTRODUKSJON

Her er det aller første armbåndet og matchende halskjede jeg laget. I ettertid synes jeg designet var litt kjedelig, men det var en nyttig erfaring. Her bruker vi en sølvtråd og trer perlene på, tråden låses med en wire-klemme, som man blant annet kan kjøpe på Panduro. Det morsomme med slike halskjeder er at du kan gjøre hva du vil. Bruk det du vil og de farger du ønsker. Du trenger bare de små låsene og selvsagt kjedelåsen. Det er faktisk superenkelt!


Øredobber er det enkleste. Du trenger bare tang som kan rulle metallet og klippe det. Disse stengene kan kjøpes på Panduro og så trer du på det du vil ha. Etterhvert som man kommer inn i det, hvor mer spennende blir designet. Så det er bare å teste ut. Jeg skal etterhvert lage et steg for steg innlegg i henhold til øredobber!Jeg kjøpte en "tom" ring på Panduro (hvor ellers?). Jeg satt plutselig med et overflod av ferskvannsperler i litt merkelig fasong. Naturen er morsom innimellom. Uansett, det liknet nesten tenner i formen, så ikke lett å bruke det i et kjede e.l. Så jeg bestemte meg for å lage en klase, en stor klasse med ferskvannsperler og flette det sammen med sølvtråd på ringen. Store ringer er moderne nå, og ingen har en ring som dette.
De siste øredobbene jeg har er litt mer kompliserte å lage og må derfor vises i det kommende innlegget om hvordan lage øredobber. Dette er en messingtråd med perler som blitt satt sammen i dette mønsteret. Veldig etnisk, så jeg liker disse veldig godt. Skal absolutt lage flere i samme utseende.


4 divasvar:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More